Головна » 2020 » Травень » 06

1939-1945 – НІКОЛИ ЗНОВУ!

У ці дні, 8-9 травня, ми разом з народом світу відзначаємо Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.

У кожної держави, кожного народу є події і дати, які складають основу їх історії, підгрунтя історичної пам’яті і національної гідності. Для нас, для прийдешніх поколінь, такою знаковою віхою була і вічно буде Перемога у Великій Вітчизняній війні.

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаймо, що агресора зупинили спільними зусиллями.

Сьогодні Україна, як і у роки Другої світової війни, є епіцентром протистояння агресору. Саме в ці дні гранично ясно, що для країни побажання миру –  є найголовнішим.

Не забуваймо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: sashadjua | Дата: 06.05.2020 | Коментарі (0)

"УКЛІН ВАМ, ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ"

    З білим цвітом акації, зеленою барвою ланів, золотом і сріблом бойових нагород на грудях ветеранів, мелодіями фронтових літ ступає на землю України 75 весна Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Хотілося б згадати, як відзначили цей день 2018 року в центральному парку м.Заставна біля пам’ятника «Братської могила». ЦРБ взяла активну участь у заході, представивши книжково-ілюстративну виставку з даної тематики, а поряд – розгорнули гільзи від снарядів та патронів із зони АТО…

   Виставка нікого не залишила байдужим, всі з тривогою розглядали воєнні «сюрпризи» із сходу країни.

    І кожен, кожен подумки, чи вголос молився про мир в нашій державі. ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: sashadjua | Дата: 06.05.2020 | Коментарі (0)